AGIN Pranger

Gecertificeerd en lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders

AGIN Pranger incasseert met een flexibel en dynamisch team van specialisten voor bedrijven, instellingen en overheid. Deze specialisten hebben een eigentijdse en eigenwijze kijk op het incasso- en gerechtsdeurwaardervak. Zij durven te kiezen en willen uitblinken in wat ze doen, zij willen meerwaarde bieden aan alle opdrachtgevers.

Het kantoor is opgericht in het jaar 1956, in 2006 uitgebreid met een vestiging in Hengelo (O) en sinds 2007 met een kantoor in Heerenveen. AGIN Pranger is eigendom van de huidige bestuurders: Egbert Dragstra en Jan-Willem Boer. Het kantoor is uitgebouwd tot een specialistisch gerechtsdeurwaarderskantoor met 45 goed opgeleide en gedreven medewerkers. AGIN Pranger is gecertificeerd en lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger werken resultaatgericht, waarbij persoonlijk contact en korte lijnen kernwaarden zijn. Vooruitstrevend incasseren om voor alle partijen een zo hoog mogelijk rendement te behalen; dat is AGIN Pranger.

Adres

  • Straat: Welbergweg 50
  • Postcode: 7556 PE
  • Plaats: Hengelo

Contact

  • Telefoon: 0592-390390
  • Fax: 0592-390385
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snel offertes ontvangen

Snel een offerte op maat van verschillende incassobedrijven op basis van uw situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ook in de incassogids?

Uw incassobureau, deurwaarders- of advocatenkantoor ook in de incassogids plaatsen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden: